FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type musik bliver der spillet?

Kort sagt, lige præcis den musik i ønsker!
I løbet af bookingen, vil i have mulighed for, at kunne bestemme lige præcis den type musik i ønsker til jeres fest.

Udover det, så vil vi inden festen bliver afholdt, give jer og jeres gæster mulighed for, at tilføje de sange de godt kunne tænke sig at høre i løbet af aftenen, til en liste. 
På den måde er vi sikre på at have alle ønskede sange med, og undgå det evigt irriterende: "den har jeg desværre ikke" svar fra DJ'en. 
Dette foregår vha. et link, som fx. kan blive delt i jeres begivenhed. 


Temafest?

Holder i en temafest, som feks. 80'er fest, vil vores DJ spille alle de klassiske 80'er hits. Ligeledes hvis det er den klassiske 18 års fødselsdags fest, vil han fyre de nyeste Top 50 tracks, samt de fedeste EDM dancetracks. 
Uanset tema, så spiller vi musikken!Hvad betyder det, at der følger en fotograf med?

I vores pakker følger der altid en fotograf med, hele aftenen. Dette betyder, at vi har en fuldt udstyret fotograf med, som i løbet af aftenen render rundt, og tager billeder af alle højdepunkter på aftenen! 
Disse billeder er i meget høj kvalitet, da alle billeder bliver taget med professionelt udstyr, samt grundigt redigeret efter festen.Hvor kan vi se billederne?

Alle billeder taget af fotografen under arrangementet vil blive lagt op i et album på vores Facebook side, ca 48 timer efter arrangementets starttidspunkt. Hvis dette ikke ønskes, bedes man skrive det under "kommentar" ved booking. Man får i stedet tilsendt et album med billederne, som man derefter kan råde over som man vil. Vi tillader os dog at udplukke enkelte billeder til markedsføring. 

Hvis myselfie er tilkøbt, er det muligt at se billederne i løbet af aftenen på myselfies hjemmeside: 

Alle myselfie billeder vil blive lagt op i et album på vores Facebook side, efter arrangementet. Hvor længe spiller DJ'en?

Vores DJ spiller som udgangspunkt i 6 timer, til jeres arrangement. Hvis flere timer ønskes, kan det tilkøbes for 700,- pr. ekstra time. 

Hvis det ønskes, så skriv det blot under "kommentar" ved bookingen.

Hvad er forskellen på pakkerne?

Forskellen på pakkerne, ligger i hvor meget udstyr vi tager med, og stiller op til arrangementet. 
Alt efter hvor mange gæster der deltager i arrangementet, samt størrelsen på lokalet, kræver det forskellige mængder af udstyr, i form af lyd og lys. 


Til "standardpakken" er størrelsen på anlægget samt lysshowet den perfekte størrelse til mindre- mellem størrelse lokaler. 
Her tager vi den perfekte mængde lys og lyd med, til at spille op til fest med op til 120 gæster. 

TIl "premiumpakken" tager vi vores største anlæg samt lysshow med.
Dette setup er til festen med storhedsvanvid! Her kan lyden virkelig mærkes, og lysets effekt skaber den perfekte atmosfære til et brag af en fest. 

Hvorfor er der forskellige transport omkostninger?

De forskellige pakker vi tilbyder, kræver alle sammen forskellige mængder af udstyr. Alt efter hvilken pakke i har bestilt, kræver det forskellige mængder af resourcer for at transportere udstyret.
Den s fylder væsentligt mindre end den store pakke, og kræver derfor meget mindre for at blive transporteret.
Men dog, er der ingen transportomkostninger, hvis jeres fest er indenfor 30km af Billund!

Hvornår kommer i og stiller op?

Som udgangspunkt ankommer vi to timer før arrangementets starttidspunkt, medmindre andet er aftalt med arrangøren, for at stille alt vores udstyr op, og gøre det 100% klar, til når gæsterne kommer. 

Efter arrangementets sluttidspunkt, tager det ca. 45 min at pakke udstyret ned.