STANDARD PAKKEN

Skal i holde efterskolefest, fødselsdagsfest, gammel elevfest eller andet, med 50-120 deltagende? Så sørger standardpakken for, at festen ikke bliver kedelig! 

Standardpakken spiller op til fest i alle mindre- til mellemstore lokaler såsom forsamlingshuse, gymnastiksale, havetelte osv. 

Med standardpakken er der garanti for et brag af en fest, hvor vores crew vil medbringe et komplet lydsystem, lysshow samt røgmaskine, der laver en atmosfære, som inviterer til fest og dans! 

Alt bliver naturligvis stillet op og pillet ned af os. Rent ud sagt, i skal ikke røre en finger!

Udover det helt store festudstyr, er der også en fotograf inkluderet i pakken. Vi mener at det er ligeså vigtigt at kunne huske festen lang tid efter den er foregået, og derfor medfølger der altid en fotograf i vores pakker. Det vil sige, at der i løbet af aftenen bliver taget de skarpeste billeder i professionel kvalitet, som er lige til at smide på instaen! 

*Video: Thunder-Power

Udover fotograf, er det også muligt at tilkøbe en myselfie stander. 

Myselfie er en sjov og underholdende selfieskærm, hvor arrangementets gæster i løbet af aftenen, kan tage alle de billeder de vil!

Myselfie kan placeres i entréen, ved siden af dansegulvet, eller et helt tredje sted. Der er frit valg på alle hylder. 

Skulle man i løbet af aftenen finde ud af, placeringen af myselfie ikke er optimal, kan man uden problemer flytte fotostanderen. 

Billederne vil i kunne se i løbet af aftenen, samt i et samlet album efter arrangementet.